رحيم مشايي افزود: فقدان همکار سختکوش و اهل فضل، دانش و علم و کسي که در راستاي شناسايي هويت بيشتر براي ايران عزيز و ميراث ارزشمند تاريخي نسلهاي پيشين تلاش مؤثري داشت را تسليت ميگويم.
وي با اشاره به اينکه آذرنوش به دليل کارهايي که در سطح ملي و بينالمللي منشأ اثر بوده از اهميت خاصي برخوردار است گفت: وي در راستاي شناساندن ايران عزيز و ميراث آن تلاش مؤثري به خرج داد و امروز نگاه جهانيان به ما نگاه ديگري است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در اين مراسم که به عنوان تمجيد از فداکاريهاي مسعود آذرنوش گفت: در واقع ما پيکر پاک وي را به آستان الهي تقديم ميکنيم و اين بيعتي است با تمامي خوبيها، ارزشها، تلاشها و فداکاريهايي که وظيفه هر انساني است که آنها را به انجام برساند.
امروز که ايران عزيز در اوج است اين موقعيت را مرهون کساني است که در ثبت اين ارزش تلاش کردهاند امروز جهان براي ايران اعتبار جديدي به استناد مباحث فرهنگي و تاريخي اين ملت قائل است و هر يک از ما علاوه بر ارزشهاي فردي از آنجايي که به يک ملت تعلق داريم مايه مباهات است.
وي با بيان اينکه مرگ پايان راه انسان نيست اظهار داشت: اميدوارم وي در سايه رحمت ايزدي جايگاه والاتري داشته باشد چون در مذهب ما فضل، علم و دانش جايگاه والاتري دارد.
رحيم مشايي در پايان ضمن همدردي با خانواده، دوستان، دانشجويان و تمامي کساني که از وي خاطرات به ياد ماندني دارند براي مسعود آذرنوش طلب مغفرت کرد.
لازم به ذکراست در اين مراسم حميد بقايي قايم مقام سازمان ميراث فرهنگي، فريبرز دولتآبادي معاون ميراث فرهنگي، حسين جعفري معاون فرهنگي و ارتباطات و جمعي از مسئولان سازمان ميراث فرهنگي و باستانشناسان و دانشجويان وي حضور داشتند.
دکتر مسعود آذرنوش، باستان شناس، استاد، پژوهشگر و رئيس پيشين پژوهشکده باستان شناسي به علت سکته قلبي در سن 63 سالگي در گذشت.وي از استادان و پژوهشگران سرشناس باستان شناسي بود که چند سال نيز رياست پژوهشکده باستان شناسي را برعهده داشت.
آذرنوش علاوه بر تدريس در دانشگاه و پژوهشهاي ميداني به عنوان مشاور با پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي نيز همکاري داشت و تأليفات متعددي به زبان فارسي و انگليسي و فرانسه از وي برجا مانده است ./120
گزارش تصويري مراسم تشييع پيکر مرحوم دکتر مسعود آذرنوش
انتهای پیام/